mandag 16. september 2013

Alvelue

Som resten av sy-Norge har jeg gått til innkjøp av Heilt Spesiell og Jubel sin nye sybok. Jeg har fulgt bloggene deres lenge, selv om Jubels blogg bærer preg av at hun har vært opptatt med bok og andre ting.

Jeg måtte sette i gang med noe på syrommet i går og valget falt på en nydelig lue! I boken heter den "Lue med spiss". Jeg lurer på om kanskje størrelsene på denne luen er litt små. Min lille Pompel på 6,5 mnd måtte ha 80-86 for at den skulle sitte godt og han er ikke noe spesielt stor i hodet. Men jeg sydde to like i ulik sørrelse med èn gang, så det gjorde ikke noe at han måtte ha den største. Siden vi går mot kaldere dager har jeg fòret luen med ulljersey. Den ble kjempe god!

Den sitter veldig godt på hodet. Jeg liker luer som dekker litt mer enn ørene.
Gress er spennende!
Min vakre modell <3 p="">

For at det ikke skulle bli klumpete med to stoff i spissen på hetten klippet jeg fòret uten spissen. Jeg  kranglet litt med min forholdsvis nye cover pro før jeg fikk det til brukende. Vi er ikke bestiser enda, men om vi blir bedre kjent blir det nok et vakkert vennskap som det kommer mange fine produkt ut av!

Nøstebarndressen han har på seg strikket jeg mens han lå i magen. Allerede passelig (str 6-12 mnd)!

2 kommentarer:

  1. Så fin lue og gutt :-) Krysser fingrene for at boka ligger i postkassa mi i morgen!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Gled deg! Mye kjekt og fange gode mønster! =)

    SvarSlett