Om meg

Jeg er en jente på 25 år som bor i Bergen. Jeg bor sammen med min flotte samboer og to rampepuser, Lego og Diezel, i et rekkehus vi kjøpte våren 2011. Til våren ventes vårt første barn, en liten gutt. Jeg jobber 100% som pedagogisk leder i stor barnehage ikke så langt fra der jeg bor.

Jeg lærte å sy på videregående da jeg gikk på design og tekstil. Vi hadde fag som mønsterkonstruksjon og materialkunnskap i tillegg til søm. Da jeg studerte hadde jeg sypause mest på grunn av økonomi. Sommeren 2010 startet jeg opp igjen og har holdt på i ett siden. I vårt nye hus har vi jeg fått min egen lille "himmel" i 1. etasje som jeg kan bruke til syarbeid når det måtte passe. Jeg syr stort sett barnetøy, men sykunnskapene mine er ikke begrenset til det.

Denne bloggen begynte som en ren syblogg, men etter at eg i oktober 2011 gikk inn for å lære meg å strikke har det blitt mange strikkeinnlegg. Jeg har også en plan om å lære meg å hekle, så etterhvert kommer det kanskje noen hekleinnlegg også. Tiden vil vise. Døgnet har alt for få timer (til å bruke på håndarbeid!).

Ønsker du å bestille fra meg eller bare lurer på noe trenger du ikke nøle for å ta kontakt. Send gjerne en mail til magnhild_87@hotmail.com og merk den med "Syblogg"

 
Min trofaste hellig birma Lego er aldri langt unna når jeg syr.
Viktig å passe på at jeg gjør skikkelig arbeid.

Familiens nyeste medlem: Diezel