torsdag 1. desember 2011

Selbuvotter til liten og stor

Disse skal sendes så langt vekk til noen som ikke snakker norsk at jeg sjangser på å legge ut bilde her, samtidig som jeg krysser fingrene for at vedkomne ikke er så kjent med google translate. Disse selbuvottene har blitt til på noen kvelder denne uken. Jeg har fått høre at selbuvotter er vanskelig å strikke, men jeg vet nå ikke helt om jeg synes det stemmer. Man må jo kunne følge mønsteret og se hvor man er i forhold til det, men ellers er jo dette bare kosestrikk. Mønsteret fant jeg på nettet. De er veldig tradisjonelle i designet.

 Jeg benyttet meg av samme garn som i oppskriften: Falck Dalegarn. Et ok garn å strikke med. Jeg kunne kanskje tenke meg det en anelse mykere, men for all del: Et absolutt greit garn.
 Vottene er strikket på pinne 3 hele veien. Det ble innendørs bilder denne gangen ettersom jeg ivret etter å få pakket de inn og sendt de av gårde. Været i dag tillot rett og slett ikke utebilder.
 Jeg har tidligere lagt ut disse selbuvottene til baby. Disse skal gies sammen. Mottakeren av de største ble nemlig mamma til en liten gutt i høst, så da blir det mor/sønn match.
Selbuvotter er gøy å strikke. Jeg har forresten kjøpt meg boken "Selbuvotter", så man kan vel trygt satse på at det kommer til å bli flere av disse. Problemet blir vel kanskje å finne et hjem til alle.

Håper dere har en god adventstid! Jeg gleder meg iallefall til jul!

2 kommentarer:

  1. Så fine de var! Du er så utrolig flink Magnhild.Go klem fra Hannemoren ;)

    SvarSlett
  2. Takk Hanne =) Kan tenke meg lys blå falt i smak hos deg ;)

    SvarSlett