fredag 27. mai 2011

Sommerlige plagg

 Denne enkle hvite bodyen er i størrelse 68. Den skal brukes under dåpskjolen jeg har laget. Halsen er litt videre enn valig for at den skal bli lett å få over hodet, samtidig som man slipper trykknapper i skulderen.
 På stumpen har jeg pyntet den med tre lag blode identisk til den blonden som jeg har brukt på dåpskjolen.
 Snurreskjørt med Mikke Mus! Dette har jeg laget til en herlig jente på 3 år. Laget først mønster og så satte jeg i gang. Disse er så enkle å lage at jeg nesten ikke tør å si det til folk :P Men de blir veldig fine da.
 Her ser man hvorfor det kalles snurreskjørt. Dersom en snurrer raskt nok står det rett ut. Perfekt for små prinsesser. Disse skjørtene er forferdelig enkle å lage, men de blir så fine!!
 Litt restestoff av Mikke Mus ble til en sjarmerende bukse i størrelse 68. Både skjørtet og buksen har dobbelt stoff etter som Mikkestoffet er svært gjennomsiktig. Jeg har brukt en viskosejersey under. Alle stoff fra Stoff og Stil
 Jeg har laget noe lurt til meg selv. Bilde kommer når jeg kan få mannen til å ta bilde i helfigur. Han er på jobbtur, så det blir enda noen uker til.
Er ikke dette et herlig stoff? Kjøpte det fra Usa for et halvt års tid siden. Dette plagget har jeg hatt i hodet i månedsvis og i går kveld ble det endelig en realitet. Det ble bedre enn jeg hadde håpet på!

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Tusen takk for award - det var koselig! Prøvde å legge igjen kommentar hos deg i forrige uke, men fikk det ikke til. Bloggtrøbbel.

    Så mye fint du syr! Ha en fortsatt fin kveld!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det! Dumt det ikke gikk sist. Blir alltid så glad for kommentarer =)

    SvarSlett