torsdag 4. august 2011

Nytt bodydesign!

Jeg var en tur på Tiljamiid på Voss i dag og det var rett og slett himmelen for en stoffgal jente som meg. Så mye fine, myke stoffer! Jeg kjøpte en gooood bunke stoffer og gleder meg til syhøsten jeg har i vente. Jeg bare måtte sette fingrene i ett av de i kveld. Valget falt på et oransje stoff med ubåter. De av dere som kjenner meg vet at dette er noe nytt for meg. Jeg har i åresvis hatt et svært anstrengt forhold til oransje, men jeg er redd jeg er i ferd med å bli konvertert. Oransje kan være fint (om enn ikke på min kropp).

Jeg har lenge tenkt på å lage bodyer som er litt anderledes enn Ottobre sine standard med konvoluttåpning. I dag, med mange spennende stoffer i posen, var dagen for å begynne på arbeidet. Ja, for det er arbeid å lage et nytt bodymønster -og så skal det gjøres i alle størrelser. Jeg laget kun i størrelse 74 i dag. One down....

Bodyen har fått raglanerme (For dere som ikke er så kjent med søm vil det si at ermet går helt opp til halsen og blir en del av halslinningen. Se bildet) og trykknapper langs ermekanten. Når alle knappene er åpne er det en god og vid halsåpning, som er lett å få på en liten snuppe. Jeg har brukt tvillingnål på all ribbkantingen. Ermene har fått "collegeerme look", noe som ser ut til å bli en signaturting fra min side. Jeg liker når klær sitter godt på og er praktiske. Jeg har mer enn èn gang sett babyer ivrige etter å utforske egne hender, men som ikke når til på grunn av for lange ermer på bodyen. Med denne ribben i enden av ermet er det liten eller null sjanse for at ermene glir ned over hendene. Ubåtstoffet er deilig og mykt og jeg er glad jeg bestemte meg for å kjøpe det (selv om jeg egentlig hadde slått det fra meg). Jeg kjøpte ikke så mye, så det er ikke så mye igjen desverre. Denne skal få seg en bukse til etter jeg har vært på Stoff og Stil.


Hva tror dere: Rosa bukse med oransje detaljer? Eller oransje bukse med rosa detaljer?

2 kommentarer:

  1. Bare så tøff body ;)....gleder meg til å se mere av det du lager.

    Mvh Therese

    SvarSlett
  2. Sant? Liker stoffet bedre og bedre. Jeg er alltid glad for flere følgere! =)

    SvarSlett