mandag 16. april 2012

Babysett i rosa

Jeg har en svakhet for babyull i fine farger. Sparkjøp ligger bare et steinkast unna og der har de mye ull! En gang jeg var innom falt jeg helt for denne fine rosafargen. Den er litt anderledes enn standard babyrosa, kanskje litt mer blått i fargen (dersom mine gamle kunnskaper fra fargelære på videregående holder stand fremdeles). Jeg ville strikke noe lite og laget en babylue i glattstrikk. Da jeg var ferdig var det nok garn igjen til noe lite, så da ble det sokker til. Da bodyen i forrige innlegg var ferdig strikket måtte jeg lære meg å hekle. Det var så gøy at jeg like godt laget heklekanter på dette settet også. Heklekanten forsterket det feminine uttrykket på settet og jeg synes det ble riktig søtt.

Lue og matchende sokker med heklekant i størrelse 0-3 måneder. Mønster til begge deler (uten heklekantene) finner du i boken "Myk Start" av May B. Langhelle.

5 kommentarer:

 1. Har tatt en titt rundt i bloggen din, så UTROLIG mye fint du har laget!!! Blir bare kjempemisunnelig på de syegenskapene dine :) *Jeg vil også*
  Strikkesettet var kjempesøtt, setter det på den laaaange strikkelista mi :)

  SvarSlett
 2. For et herlig sett:) Og bloggen din var veldig koselig, følger deg videre:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for så fine kommentarer! Tilla: Jakken øverst på bloggen din har jeg veldig lyst å strikke selv. kjempfin! Hilde: Supersøt sparkebukse du hadde laget! =)

  SvarSlett
 4. For et søtt sett! Liker denne søte rosafargen:)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg synes den er nydelig!

  SvarSlett