søndag 29. april 2012

Lyse sommerdrømmer,,

Jeg var på stoff og stil for å kjøpe en glidelås. Kun en glidelås. Yeah right. Tror jeg kan telle med kun èn finger de gangene jeg har kommet meg ut derfra med kun det jeg skulle ha da jeg gikk inn. Anyways... Jeg gikk å kikket litt og plutselig såg jeg to stoffer som jeg falt for. Hver for seg var de ikke så voldsomt fantastiske, men jeg likte komboen. Hodet mitt sa med èn gang at dette måtte bli noe med fòr. Jakke måtte det bli. Med hette. Og glidelås. Og et varmt lag i mellom. Vrangsydd. Naturligvis.

Stoffene fikk være med meg hjem og samme kveld satte jeg i gang med mønsterkonstruksjon og laget mønster til en sommerdrøm i strørrelse 86. Eller vårdrøm kanskje...

 Babykordfløyel til ytterstoff. Fòr og "ermeribb" i stripet jersey og mellomlag i platevatt.
 Inni. I nakken er det størrelseslapp, logo og oppheng
 Satengfòr i ermer for at det skal være lett å få på uten at genseren sklir oppover armen
Bak. Vertikale sømmer langs hele jakken for å sy fast mellomlaget. Hetten er ikke fòret med platevatt.
Alle stoffer fra Stoff og stil.

En lun og deilig jakke til sommerhalvåret.

4 kommentarer:

 1. Så fin jakke!:) jeg elsker det stripete jersey stoffet:) har nettopp sydd en god del selv i det:) har rett og slett blitt forelsket i det:) hihi:)

  SvarSlett
 2. Ja, det er en veldig søtt stoff. Liker de duse fargene =) Tøffe luer du hadde sydd!

  SvarSlett
 3. Så flott jakke! Og moro å lese om korleis du har gjort det. Tusen takk for helsing på bloggen min, eg har la meg like godt til som fylgjar av den flotte bloggen din, eg!

  SvarSlett
 4. Annwes: Så kjekt at du vil være følger. Jeg kikker innom bloggen din ganske ofte. Synes du er så flink til å beskrive hvordan du gjør ting og så liker jeg tutorial'ene dine veldig godt!

  SvarSlett