mandag 27. mai 2013

Bodyer

Selv om bloggen ikke gir inntrykk av at jeg får tid til håndarbeid, så hender det faktisk at jeg har det. Jeg er velsignet med en gutt som vanligvis har sovnet til klokken syv om kvelden.Om kveldene har jeg dermed litt tid til håndarbeidskos, sånn utenom husarbeidet som må gjøres. Etter en lang sytørke, som desverre inntraff litt før graviditeten, merker jeg nå at sylysten er på vei tilbake. Miniputten min vokser superfort og dermed gjelder det å ligge litt i forkant med størrelsene. Jeg har nettopp pakket vekk mye av det i 56 selv om jeg kanskje kunne brukt det et par uker til. Samtidig har alt i 68 kommet seg opp av skuffene og inn på vaskerommet. Jeg har laget to bodyer til Knøttet i 74 som er klar til bruk om noen cm.

 Herlige dinosaurer
Tøffe fly

Begge bodyene er i størrelse 74 og mønsteret er mitt eget.

2 kommentarer:

  1. Så søte! Må være artig å kunne si til sine egne små :) Håper jeg en dag blir like flink, er vel bare øving som gjelder :)

    SvarSlett
  2. Ja, det er i grunn veldig kjekt! Sying er ikke så vanskelig som en skulle tro. Etter en tur på bloggen din ser jeg jo at du er flink å strikke, så da kan du jo lage mye fint du også ;)Om du har lyst er det bare å låne/investere i en symaskin og litt jerseystoff og kjøre på =)

    SvarSlett