onsdag 29. juni 2011

Syrom!

Endelig begynner syrommet å komme i orden. Ingeniøren (min kjære) kaller det for kontor med sykrok, men det er nok et syrom med kontorkrok. Nå har veggene blitt lyse, taket blitt hvitt (tidligere trehvitt) og vi har fått et nydelig mørkt merbau golv. Det er stort sett Ingeniøren som har stått for arbeidet (mens han avspaserte to uker), mens jeg har vært moralsk støtte. Jeg har riktignok malt innimellom alle panelen i taket og det var ikke bare bare. All ære til mannen i huset for den gode jobben han har gjort!

Ikke bare har han gjort det så fint, han har også tatt jobben med å bestille bordplater på mål og kjøpt bein til. Min del av arbeidsoverflaten har dermed motor og kan kjøres opp og ned slik at jeg får en behagelig arbeidshøyde uansett! fantastisk! Jeg har kost meg de siste to kveldene med litt mønstertegning og litt sying. Jeg har to halvferdige produkter som venter på at Stoff og Stil skal få inn brun ribb før de får bli ferdige. Kanskje i morgen, om jeg er heldig? De blir lagt ut så snart de er klare.

Her serverer jeg dere et mobilbilde av middels kvalitet, men det var det jeg tok meg tid til i kveld. Bordplatene skal males hvite og min skal få voksduk på. Bordet til venstre på bildet er kontorkroken. Man ser da vel helt tydelig at dette først og fremst er et syrom? Eller hva? Nå må dere ikke la dere påvirke av vinkelen på bildet ;) Skikkelige bilder kommer når alt er på plass.

2 kommentarer: